Campings

De organisatie biedt twee kampeerarrangementen aan bij twee verschillende campings in Zeeland. De boekingen verlopen via de campings en voor vragen kunt u contact met hen opnemen. Ook als u alleen meedoet aan de Halve marathon van Westenschouwen kunt u gebruikmaken van de kampeerarrangementen. Vermeld bij uw boeking dat u meedoet aan de 3Daagse.

CAMPING WILGENOORD, WISSENKERKE

DSCN2510

Kamperen midden in de natuur en optimaal genieten van het buitenleven. Dit kan op Landschapscamping Wilgenoord. De kleinschalige opzet van deze autovrije camping met ruime plaatsen, natuurvijvers en een fruitboomgaard garandeert rust en privacy. De landschapscamping is omringd door een 20 hectare groot natuurgebied waar u kunt wandelen en mountainbiken. Op onze camping sluiten diverse wandelroutes aan.
De camping biedt het volgende arrangement aan:

3 overnachtingen voor 20 euro per persoon. Dit is inclusief kampeerplek ( U dient zelf een tent of caravan mee te nemen), 1 auto, stroom, sanitair, water, kabel-tv en gratis Wifi. Reserveren voor dit arrangement kan via  info@wilgenoord.nl

CAMPING DE KLUITHOEK, MELISKERKE

foto 3 (1)

Tussen Meliskerke en Grijpskerke ligt camping de Kluithoek.  Op steenworp afstand van de zee, strand en duinen van Zoutelande vindt u deze minicamping. De sfeer op de boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. Door het beperkt aantal staanplaatsen blijft de sfeer behouden. Ontdek de authentieke sfeer van een Zeeuwse boerderij. Elke dag worden de koeien gemolken en de kalfjes verzorgd. Bij de boerderijcamping is een weitje waar geitjes en konijnen lopen.

De camping biedt het volgende arrangement aan:

3 overnachtingen voor 20 euro per persoon. Dit is inclusief kampeerplek ( U dient zelf een tent of caravan mee te nemen), 1 auto, stroom, sanitair, water en gratis Wifi. Reserveren voor dit arrangement kan via info@kluithoek.nl

foto 1 (1)