Campings

Overnachtingsmogelijkheden waar de afgelopen jaren deelnemers van de Hardloop3Daagse hebben verbleven. Neem voor meer info contact op met de camping.

CAMPING WILGENOORD, WISSENKERKE

DSCN2510

Kamperen midden in de natuur en optimaal genieten van het buitenleven. Dit kan op Landschapscamping Wilgenoord. De kleinschalige opzet van deze autovrije camping met ruime plaatsen, natuurvijvers en een fruitboomgaard garandeert rust en privacy. De landschapscamping is omringd door een 20 hectare groot natuurgebied waar u kunt wandelen en mountainbiken. Op onze camping sluiten diverse wandelroutes aan.
Meer info via  info@wilgenoord.nl

CAMPING DE KLUITHOEK, MELISKERKE

foto 3 (1)

Tussen Meliskerke en Grijpskerke ligt camping de Kluithoek.  Op steenworp afstand van de zee, strand en duinen van Zoutelande vindt u deze minicamping. De sfeer op de boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. Door het beperkt aantal staanplaatsen blijft de sfeer behouden. Ontdek de authentieke sfeer van een Zeeuwse boerderij. Elke dag worden de koeien gemolken en de kalfjes verzorgd. Bij de boerderijcamping is een weitje waar geitjes en konijnen lopen.

De camping biedt het volgende arrangement aan:

3 overnachtingen voor 30 euro per persoon. Dit is inclusief kampeerplek ( U dient zelf een tent of caravan mee te nemen), 1 auto, stroom, sanitair, water en gratis Wifi. Reserveren voor dit arrangement kan via info@kluithoek.nl

foto 1 (1)