Over ons

De organisatie van de Driedaagse van Zeeland bestaat uit:

8cd3edff-0093-49a8-b130-6ab8ed6b0ae4Robert Carol
Sinds iets meer dan 10 jaar doe ik mee in het hardloopwereldje. Daarvoor andere sporten gedaan zoals volleybal en tennis. Bij tennis heb ik van jongs af aan al vele toernooien georganiseerd en eenmaal aan het hardlopen duurde het niet lang of ik was betrokken bij het organiseren van hardloopwedstrijden. Ik vind het heel leuk om mee te helpen met het idee van een hardloop 3daagse en ik ben benieuwd hoe het aanslaat bij de lopers. Het idee van Maurice ziet er goed uit en moet voor vele lopers een uitdaging zijn en je hoeft volgens mij echt geen soort van superatleet te zijn om dit te kunnen volbrengen!

 

mauriceMaurice Steketee
Het begon als een grapje, maar nu is hij er dan toch echt: de Driedaagse van Zeeland. Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van hardlopen. Ik schrijf er over, als journalist bij de PZC, ik doe het zelf en nu ga ik samen met een aantal enthousiaste hardlopers ook een hardloopevenement organiseren. Tijdens de vergaderingen werd het enthousiasme voor het plan steeds groter, nu de uitvoering nog. De voorpret was in elk geval al heel groot, we hebben er zin in om er een mooi loopfestijn van te maken. Drie dagen buitenspelen, in de Zeeuwse natuur; wat wil een mens nog meer?

 

 

 

 

IMG_0696Sven Vermeulen
Ben ik de tennissende hardloper of de hardlopende tennisser? Ach wat maakt het ook uit, zolang je maar geniet van je sport en van het leven! De afgelopen vijftien jaar heb ik wel honderd tennisevenementen mogen (mee)organiseren. Van hele kleine evenementen tot aan nationale en internationale evenementen (Challenger Zeeland).  Toen ik de oproep zag voor de organisatie van een uniek hardloopevenement was ik meteen enthousiast. Ik ben een prestatief ingesteld persoon en ik hoop met mijn tenniservaringen (organisatie) een bijdrage te kunnen leveren aan dit evenement.  Zeeland heeft zoveel moois en dat moet beleefd worden!  Samen met een enthousiast team gaan we iets unieks opzetten in en voor Zeeland. Voor de plezier- en de wedstrijdloper, want iedereen gaat hiervan genieten!

ireneIrene Rozendaal
Mijn naam is Irene Rozendaal, ben 19 jaar oud en op dit moment studeer ik SPECO: Sport & Media aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Een opleiding waarbij sport en media centraal staan en wat is er beter dan ervaring opdoen in de sportwereld tijdens zo’n gaaf en nieuw evenement in eigen provincie?! Ik verwacht een enorm gezellig en sportief weekend met deelnemers die zichzelf drie dagen willen uitdagen. Een uniek evenement dwars door de verschillende landschappen die Zeeland ons te bieden heeft in combinatie met sportieve prestaties, wie wil dit avontuur nou niet aangaan?

 

 

 

 

Ook wordt het initiatief gesteund door de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC), dat onderdeel is van Persgroep Nederland. Het evenement valt onder de noemer: PZC Club.