ALTERNATIEVE 3DAAGSE 2020

HARDLOOP3DAAGSE ORGANISEERT TOCH 3 WEDSTRIJDEN OP VRIJDAGAVOND IN AUGUSTUS

INSCHRIJVING GESLOTEN

 

De reguliere Hardloop3Daagse moesten we helaas afblazen vanwege corona, maar vanwege de versoepelingen hebben we een alternatief bedacht: op 3 vrijdagavonden in augustus organiseren we een wedstrijd. De gelopen tijden worden bij elkaar opgeteld en dit leidt tot een eindklassement. Wie de 3 wedstrijden uitloopt ontvangt een herinnering. De organisatie heeft een coronaprotocol opgesteld waaraan elke deelnemer zich dient te houden.

Belangrijk voor deelnemers die al hadden ingeschreven voor de 3Daagse 2020. Dit is een nieuw evenement. Je inschrijving voor de gewone 3Daagse is doorgeschoven naar 2021! Dan hopen we weer een ouderwetse 3Daagse te organiseren zonder coronarestricties.

Wanneer

Vrijdag 7, 14 en 21 augustus

Locaties 

Vrijdag 7 en 14 augustus zijn etappe 1 en 2 op Neeltje Jans bij het grote (gratis) parkeerterrein aan de Hoogh Plaetweg.

Vrijdag 21 augustus is etappe 3  bij de Kanovijver in Vlissingen

Afstanden:

Lang: 10.7 km (etappe 1), 13 km (etappe 2), 10 km (etappe 3). (afstanden kunnen iets afwijken)

Kort: 3x ongeveer 5 a 6 km.

Start

Aanvang wedstrijd steeds om 19.30 uur. Secretariaat is vrijdag 7 augustus open vanaf 18.00 uur. Op vrijdag 7 augustus krijgt iedereen zijn startnummer. Dit nummer gebruik je ook op 14 en 21 augustus. 

Start vrijdag 7 en vrijdag 14 augustus:

 

Parkoers etappe 2 volgt nog!

Parkoers etappe 3, vrijdag 21 augustus, klik hier

Start/Finish: Grote parkeerplaats in het Nollebos in Vlissingen. Locatie: Kanovijver Vlissingen, Nollepad 1

Het is een snel parcours van exact 5km

Aantal deelnemers

Maximaal 150. Minimale leeftijd: 18 jaar!

Inschrijven

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar hardloop3daagse@gmail.com Vermeld Naam-Woonplaats-Geboortedatum-Welke afstand (lang of kort)-Emailadres.

Voor de 3 wedstrijden betaal je 15 euro. Inschrijfgeld overmaken naar: Stichting Hardloop3daagse, NL98RABO0337345473. Zet je naam in de beschrijving. Je inschrijving is definitief als je hebt betaald.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Veel gestelde vragen:

Ik had al ingeschreven voor de Hardloop3Daagse van 2020, moet ik me nu opnieuw aanmelden?

Ja! Dit is een nieuw evenement. Je inschrijving voor de gewone 3Daagse is doorgeschoven naar 2021.

Ik wil aan 1 loop meedoen, kan dat?

In principe niet. In verband met de coronamaatregelen kiezen we voor 1 moment om nummers uit te delen, op vrijdag 7 augustus. Je kunt natuurlijk wel gewoon inschrijven voor 3 lopen en maar aan 1 of 2 lopen meedoen. Je startnummer nemen we dan mee naar loop 2 of 3.

Ik ben jonger dan 18, waarom mag ik niet meedoen?

We kiezen ervoor omdat jongeren geen 1.5 meter afstand hoeven te houden. Dit maakt het voor de organisatie onoverzichtelijk. Bovendien doen we dit ook uit veiligheidsoverwegingen.

Zijn er kleedkamers, douches?

Er zijn geen kleedkamers en geen douches aanwezig. Wel kun je je tas achterlaten. Vanwege de hygiëne zijn er ook geen drankposten onderweg.

Hoe gaan jullie om met de coronamaatregelen?

Leidend is het protocol van de AtletiekUnie: https://www.atletiekunie.nl/sites/default/files/userfiles/Atletiekunie/Documenten/Protocol%20Verantwoorde%20Atletieksport_26062020%20def.pdf

Elke deelnemer meldt zich van tevoren aan per e-mail bij de organisatie met naw-gegevens. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk. Er zullen geen drankposten aanwezig zijn. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om de deelnemers te wijzen op de 1.5 meter. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Op de dag van de loop meldt elke deelnemer zich bij iemand van de organisatie. Vervolgens wordt aan elke deelnemer gevraagd en medegedeeld:

  • Heb je klachten? Ga naar huis.
  • Maak gebruik van de desinfectiegel die wij als organisatie zullen neerzetten
  • Houd 1.5 meter afstand voor, tijdens en na afloop van de loop.
  • Ben je gefinisht? Verlaat direct het finishgebied en blijf niet rondhangen.
  • Vermijd drukte.
  • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie
  • Schud geen handen.

Startopstelling. Op het strand, zodat we veel ruimte hebben. Het coronaprotocol wordt ook opgehangen. De organisatie zet voor elke persoon een vlaggetje of kruis met stoepkrijt neer op 1.5 meter afstand van elkaar zodat iedereen precies weet waar hij of zij gaat starten. In de praktijk ziet dat er zo uit:

Startlijn ————————————————————————————————————–

X          X            X         X        X        X        X         X       X       X       X       X        X        X       X

X          X            X         X        X        X        X         X       X       X       X       X        X        X       X

X          X            X         X        X        X        X         X       X       X       X       X        X        X       X

Hoe zeker is het dat het evenement doorgaat?

Op dit moment hebben we toestemming en een vergunning van de gemeente Veere. Niemand kan echter in de toekomst kijken, dus 100 procent zekerheid is niet te geven, maar op dit moment hebben we er alle vertrouwen in dat het kan doorgaan.