Inschrijven

De Hardloop3Daagse van 2021 is helaas geannuleerd. Hardlopers die zich hadden ingeschreven voor de editie van 2021 doen automatisch mee in 2022.

Beste sporters,

Wat krijgen we de laatste weken vaak de vraag; En? Gaat ie door? En wat zouden we dan graag volmondig JA willen zeggen. Steeds stellen we de beslissing een beetje uit in de hoop dat we onze jubileumeditie kunnen vieren. Maar de versoepelingen gaan traag, te traag voor ons.
En dus komt er ook dit jaar helaas geen 3Daagse, hoe graag we ook willen. Alle inschrijvingen zetten we door naar volgend jaar.
Hieronder enige uitleg.
* Het eerste probleem zijn vergunningen. De gemeente heeft bij onze partner AV Delta Sport aangeven de aanvraag voor de Halve Marathon in Burgh-Haamstede pas enkele weken voor aanvang van de loop in behandeling te kunnen nemen. Dat betekent dat we eind juli pas weten waar we aan toe zijn. Tot die tijd kunnen we niks doen, geen herinneringsshirts en medailles bestellen, geen vergunningen voor de vrijdag en zondag aanvragen etc.
* Zoals het er nu voorstaat moet er bij evenementen getest gaan worden, zeker tot 1 september. Wij zijn een paar loopvrienden die dit organiseren en zien het niet zitten om 3 dagen mensen te laten testen of om prikpaspoorten te gaan vragen. En wie gaat dit betalen? Er zijn vast ook deelnemers al ingeschreven die zich niet willen laten vaccineren. Kortom, het moet wel leuk blijven en dat wordt het op deze manier niet.
* We zien om ons heen ook nog geen kleinschalige loopwedstrijden in Zeeland van de atletiekclubs die wel doorgaan deze zomer. We denken dan ook dat het niet realistisch is dat we half augustus met 500 man een halve marathon kunnen lopen. Ook andere evenementen worden toch weer afgeblazen.
* We gaan niet voor half werk. Bij de 3Daagse hoort ook elkaar ontmoeten en een derde helft. Op dit moment is ook dat niet mogelijk. We kunnen ook nog geen horecalocaties vastleggen waar we onze lopen willen houden, allemaal te onzeker.
* Onze deelnemers komen uit heel het land en ook uit Belgie. Die willen we niet langer in onzekerheid laten.
Hoe nu verder?
Alle inschrijvingen zetten we door naar 2022
Kun je dan niet meedoen? Je mag je nummer gratis laten omnummeren. Zo kun je iemand anders blij maken.
Tot slot
We balen net als jullie verschrikkelijk en zitten niet graag stil. Mocht de wereld er in augustus ineens heel anders uitzien, dan proberen we nog een eendaagse wedstrijd te organiseren. Beloven kunnen we niets, hopen wel. Houd onze facebookpagina en website in de gaten.
Blijf gezond en tot volgend jaar!
Organisatie Hardloop3Daagse
Robert Carol
Marije Besuijen
Sebastian Nijssen
Jan Jansma
Arthur van Aartsen
Maurice Steketee

Deelnemers kunnen kiezen uit de Long, Middle en de Short Distance. Maximaal 300 startnummers beschikbaar! Heeft u een probleem bij het inschrijven? Stuur dan een email naar hardloop3daagse@gmail.com U bent pas definitief ingeschreven als u heeft betaald via IDEAL. Daarna ziet u een bevestiging op uw scherm.


AFSTANDEN:

LONG DISTANCE
38 euro

etappe 1: 7.5 km
etappe 2: 21 km (halve marathon)
etappe 3: 20 km

MIDDLE DISTANCE
38 euro

etappe 1: 7.5 km
etappe 2: 21 km (halve marathon)
etappe 3: 10 km

SHORT DISTANCE
38 euro

etappe 1: 7.5 km
etappe 2: 12 km
etappe 3: 10 km

VUL ONDERSTAAND FORMULIER CORRECT IN EN CONTROLEER GEGEVENS VOORDAT U OP BETALEN KLIKT!

Inschrijfformulier

Inschrijving voor de Hardloop 3-daagse 2021
  • 0,00 €