Parkoers

ETAPPE 1

Start is bij de Cyclehub in Middelburg. Vervolgens lopen we naar een mountainbikeparkoers. Dit is gelegen op een oude vuilnisbelt (zie je niks meer van) en bevat vele korte klimmetjes (trail-achtig) met veel draaien en keren. Dit duurt ruim een kilometer. Daarna lopen we via de B-wegen richting Veere om langs het kanaal door Walcheren over een grasstrook terug naar de finish te lopen!

LET OP: Het MTB-parkoers bevat wortels en af en toe een steen. Het is prima te belopen, maar pas op voor valpartijen. Pas waar nodig je tempo aan en geef elkaar de ruimte!

Moeilijkheidsgraad: ****

 

ETAPPE 2

Burgh-Haamstede. Start is bij Punt A. Daar is ook de finish. Het parkoers gaat over bos- en fietspaden en telt de nodige klimmetjes. Afstand: 21 km of 12 km

Moeilijkheidsgraad: ***

 

ETAPPE 3

De laatste etappe van de Hardloop3Daagse gaat van start op de dijk van Westkapelle. We starten bij het vuurtorentje, in Zeeland ook wel bekend als het ‘Iezeren torentje’.

Het parkoers is afwisselend en gaat over asfalt, strand (er liggen loopplanken) en een rondje over een grindpad langs de Westkapelse kreek. Deelnemers aan de lange afstand lopen twee ronden van 7.5km.

Moeilijkheidsgraad: **