TrapChallenge 2019

In 2020 vindt geen TrapChallenge plaats

Wie op de camping in Valkenisse staat en snel naar strand wil, moet over flink wat doorzettingsvermogen beschikken. Verscholen tussen de bomen ligt de zwaarste duinovergang van Zeeland: 115 treden omhoog en je staat op de top!

Na afloop van de eerste etappe van de Zeeuwse Hardloop3Daagse staat het Open Zeeuws Kampioenschap TrapChallenge op het programma waar iedereen aan mee mag doen! (De TrapChallenge telt NIET mee voor het klassement van de Hardloop3Daagse)

Wat gaan we doen?

We gaan de trap beklimmen! Per duo wordt er gestart! Na een aanloop van 10 meter ga je linea recta omhoog. Op de top ligt de finish. Wie het snelst de 115 treden bedwingt is winnaar. Er is een klassement voor mannen en vrouwen. 

Wat kost het en hoe meld ik me aan?

Iedereen mag GRATIS meedoen. Je hoeft dus niet per se mee te doen aan de Hardloop3Daagse. Onderaan de trap komt een inschrijfformulier op te hangen waar je je kunt inschrijven. Nog handiger voor ons is als je je van tevoren inschrijft door een mail te sturen naar:

hardloop3daagse@gmail.com
met naam een woonplaats.

Wanneer?

Vrijdag 23 augustus 2019. Na afloop van de eerste etappe van de Hardloop3Daagse. De eerste deelnemer gaat rond 20.30 uur omhoog. Inschrijven vanaf 20.00 uur onderaan de trap bij de camping in Valkenisse.

Wat is er te winnen?

Naast de eeuwige roem, hebben we een prijs voor de snelste dame en heer. Deelname is op eigen risico.