Veel gestelde vragen

Waar kan ik het startnummer ophalen?

Het nummer dient u op vrijdag op te halen bij het secretariaat bij de start. Het startnummer dient u als volgt te dragen:

Chronotrack hoe nummer te dragen NL

Ik wil alleen meedoen aan etappe 1 of 3, kan dat?

Nee, u kunt alleen inschrijven voor de gehele 3Daagse. Wel kan er op zaterdag los worden ingeschreven voor de Halve Marathon van Westenschouwen via atletiekvereniging Delta Sport: www.avdeltasport.nl

Is er een na-inschrijving? 

Nee. Wel kan er op zaterdag los worden ingeschreven voor de Halve Marathon van Westenschouwen.

Hoe verloopt de tijdsregistratie?

De tijdwaarneming waarschijnlijk elektronisch.

Is het startnummer overdraagbaar?

Nee. Het startnummer staat op naam. U kunt het startnummer wel aan iemand anders geven, maar we garanderen niet dat die persoon dan met eigen naam in de uitslag komt.

Is er EHBO aanwezig?

Ja. Rode Kruis.

Waar kan ik parkeren?
Op alle drie de dagen is er voldoende parkeerruimte op loopafstand. Hou er wel rekening mee dat het op veel plaatsen betaald parkeren is.

Extreem weer.

Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats mocht het evenement door onvoorziene omstandigheden niet door kunnen gaan of ingekort worden. Bij afgelasting wordt dit zo snel als mogelijk kenbaar gemaakt op de website.

Goed humeur

De 3Daagse draait volledig op vrijwilligers. Zij organiseren het event voor hun plezier. Als u met een prangende vraag zit, kijk dan eerst op de website. Bijna alle info is daar op te vinden.

Maakt u zich al snel druk over een afstand die niet helemaal klopt of dat u wat langer op de start moet wachten doordat het programma iets uitloopt? Schrijf dan vooral niet in. We doen ons best om alles vlekkeloos te laten verlopen maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan.

Hardlopers met een goed humeur zijn uiteraard van harte welkom 😉

TOT SLOT:

Deelname aan de Hardloop3Daagse is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enigerlei schade die u oploopt tijdens ons evenement. Het evenement vindt op de openbare weg plaats. De gewone verkeersregels zijn dus van toepassing en houd rekening met het overige verkeer! Gooi ook niets weg in de natuur en laat alles schoon weer achter.